Pe 19 Aprilie, in seara de Paste, va dam intalnire in Space Club pentru a lua parte la prima petrecere Main Sounds. Este primul “episod” din prima serie de evenimente cu care avem de gand sa va cucerim. Pentru ca ne-am infiintat din dorinta existentei evenimetelor memorabile nu aveam cum sa nu ii invitam la petrecerea de lansare pe cativa dintre cei mai cunoscuti dj din Romania. Adrian Eftimie, Mahony si Voi Cu vor incinge atmosfera, iar pentru ca line- up-ul sa fie unul perfect li se vor alatura ANDRE CROM (detinatorul OFF Recodings) si KRUSE & NUERNBERG pentru prima data in Romania.

♦ ANDRE CROM ♦ (OFF Recordings)

Cu toate ca este un producator si dj activ de foarte multi ani, 2012 a reprezentat pentru Andre Crom cel mai bun an de pana acum. Label-ul lui, OFF Recordings, infiintat la scurt timp dupa mutarea sa in Berlin in 2008, a devenit o prezenta constanta in topurile Beatport deephouse, foarte des avand 5 piese in top 100. Reteta din spatele succesului sau este simpla: Andre Crom si OFF Recordings lanseaza piese care sa dea ascultatorilor o permanenta stare de bine – “Nothing more and nothing less”.

https://www.facebook.com/DJ.AndreCrom

♦ KRUSE & NUERNBERG ♦ (OFF/ Exploited / Still Vor Talent)

K&N au reusit sa se faca remarcati pe scena deep hose-ului inca de la primele release-uri , de atunci ramanand o prezenta constanta in topurile de referinta. ”Lovers n’ Fighters” (a ocupat cateva saptamani primul loc in topul Beatport Deep House), “Daze without you” (numarul 2 Resident Advisor) si “Turning” (la scurt timp de la lansare a intrat in top 10 Beatport Deep House unde a ramas pt cateva saptamani) sunt doar cateva exemple din productiile lor care le-au asigurat atentia publicului.
Pentru prima data in Romania, K&N promit sa aduca stilul pe care il dezvolta din 2007. Ei il carcaterizeaza ca fiind “deep but intense and bouncy” , presarat cu Soul, uneori cu Techno, dar intotdeauna transmitand vibratii positive.

https://www.facebook.com/pages/Kruse-Nuernberg/153194867440?fref=ts

♦ ADRIAN EFTIMIE ♦ (Cyclic)

Despre Adrian Eftimie sunt extrem de multe lucruri de spus, dar cu totii ii stim realizarile. Fiind apreciat de publicul larg, acesta a avut aparitii la toate evenimentele de profil din tara, de fiecare data respecatandu-si standardele foarte ridicate.

https://www.facebook.com/djadrianeftimie?fref=ts

♦ MAHONY ♦ (Fumakilla / Distric Raw / Fear of Flying)

Despre Mahony stim ca este unul dintre DJ-i cu cea mai rapida evolutie din ultimii ani. Si-a inceput activitatea pe plaja Kudos, acolo unde a avut ocazia sa mixeze in warm-up pentru artisti romani si straini de valoare. O prima confirmare a valorii vine la Nights.ro Awards 2009, atunci cand se claseaza pe locul 4 in topul “debutantilor”. Cel mai important moment al carierei lui Mahony coincide cu Nights.ro Awards 2011, gala desfasurata in luna februarie, atunci cand DJ-ul castiga premiile pentru “Cea mai mare ascensiune in 2010” si “Rezidentul anului”.

https://www.facebook.com/mahonydj?fref=ts

♦ VOI CU ♦

♦ VISUALS ♦

https://www.facebook.com/beatrice.sommer.52

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

From: 23: 00

INTRARE: 20 RON 30 RON
Guest list-ul valabil : 01:00

Locatie: Space Club Bucuresti (str. Academiei 35-37)

Garderoba: DA

Parcare: DA

INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA !

Info.: 0751 22 55 32

LIKE: https://www.facebook.com/mainsounds.ro

  • CATEGORY