Iasiul a devenit pentru noi a 2 a casa si asta doar datorita voua! Ne intoarcem de fiecare data cu placere, chef de petrecere si idei noi.
Pentru a 3 a intalnire am ales un spatiu perfect pentru o petrecere pe timpul verii, Rooftop-ul Palas Mall, iar line-up-ul este unul special.
ANNA este unul dintre cei mai indragiti artisti din cadrul evenimentelor Main Sounds si vine pentru prima data in Iasi. Suntem convinsi ca o veti indragi pe loc si ca va va tine pe ringul de dans fara pauza.
Pe baietii de la Mirror States i-ati ascultat la fiecare intalnire cu noi si am vazut ca ii indragiti deja, asa ca fiti gata! Au pregatit ceva special!
Pe Cosmin Horatiu il avem in line-up-urile evenimentelor noastre de aproape 2 ani si inca de la prima intalnire ne-a facut sa il insotim in pasi de dans in “calatoriile” sale techno.
Back on Wax sunt 3 tineri talentati din Iasi pe care suntem convinsi ca deja ii cunoasteti si cu care ne bucuram sa ne reintalnim de fiecare data.
Va asteptam pe 21 Iulie incepand cu orele 22:00 cu chef de dans si voie buna sa ne facem noi amintiri impreuna la Rave on the Rooftop!

☼ ANNA ☼
☼ Mirror States ☼
☼ Cosmin Horatiu ☼
☼ BACk on WAX ☼

☼ BILETE ☼
Pre-sale: 25 Lei (06 Iulie 2017)
Bilete la intrare: 30 Lei > 40 Lei

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

Start: 22:00
Locatie: Palas Iasi (Rooftop)

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

Info : 0773 73 89 78 Ionut
INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA

  • CATEGORY