Dupa succesul inregistrat la primele doua editii, ne-am hotarat sa incepem anul cu un eveniment despre care stim ca se plaseaza intre preferintele voastre. WE WANT TECHNO sparge gheata in 2015 cu un line-up de invidiat.
Primul pe lista invitatilor este Sam Paganini, cel care de curand a fost desemnat de Beatport Dj-ul Techno #1. Sam este singurul artist Italian care a lansat sub propriul nume productii sub label-uri precum Plus8, Cocoon si Drumcode. In 2014 a inceput un turneu international de promovare a noului album, “Satellite”, avand pe lista locatiilor si Awakenings. In 2015 turneul continua, iar Romania este pentru prima data in agenda artistului, asa ca trebuie sa-l primim cum se cuvine!

Al doilea invitat se afla pentru a2a oara in Romania si cu siguranta nu ati uitat-o de vara trecuta. ANNA se intoarce cu forte proaspete, pregatita sa va surprinda din nou cu techno de calitate.

Avem si o a 2a premiera pentru Romania, mai precis: Rob Hes, al carui sound poate fi descris ca fiind crud, energic, dar foarte muzical in acelasi timp. Acesta este considerat o noua “stea” pe scena muzicii techno. Ce nu stiu toti este faptul ca produce de mai bine de 10 ani, in aceasta perioada avand release-uri sub diferite pseudonime. Acum, dupa atatia ani de munca, iese la lumina si ne arata ce poate, prin productii lansate sub label-uri precum “Bedrock” – John Digweed, “Sci+Tec” – Dubfire sau “Tronic”- Christian Smith.

Nu se putea sa nu avem si un Dj care sa ne reprezinte, iar cel mai potrivit pentru o noapte techno este Mircea Ivan. 2014 a reprezentat un an foarte bun pentru Mircea avand in vedere ca productiile lui s-au regasit in seturile lui Richie Hawtin inca din luna Mai.

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

✖ Sam Paganini

http://www.residentadvisor.net/dj/sampaganini

https://www.facebook.com/SamPaganiniOfficial

✖ ANNA

http://www.residentadvisor.net/dj/djanna

https://www.facebook.com/djannabr

✖ Rob Hes (Official) (live)

http://www.residentadvisor.net/dj/robhes

https://www.facebook.com/RobHesOfficial

✖ Mircea Ivan

http://www.residentadvisor.net/dj/mirceaivan
https://soundcloud.com/djmirceaivan
https://www.facebook.com/djmirceaivan

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

✖ BILETE ✖

– 25 Lei – pre-sale

– @ the door – 30 Lei > 40 Lei

Guestlist valabil pana la ora 00:30!

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

Start: 23:00

Locatie: World Trade Center

Pta Montreal nr. 10

INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA!

Info : 0751 22 55 32 / Ionut

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

Artwork by: Vision 101 (facebook.com/thevision101)

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

  • CATEGORY