Pe 28 Octombrie ne intalnim pentru ultimul WE WANT TECHNO din 2016. Fiind ultimul ne-am propus sa fie memorabil si sa ne tina amintirile pana anul viitor.
Am stat, ne-am gandit, am ales si a rezultat o reteta perfecta!
Dupa cum v-am obisnuit, avem o premiera: Sasha Carassi vine pentru prima data in Romania. Stim ca este asteptat de ascultatorii de techno si va mai putem spune ca este in plina ascensiune in topurile de profil.
Marc Houle este unul dintre veteranii scenei techno si il putem descrie ca pe un artist desavarsit. De fiecare data cand urca la pupitru isi cucereste publicul cu seturile live, inspirate de loc, public si atmosfera.
Mircea Ivan, rezidentul evenimentelor WWT, va pregateste ca de fiecare data un set special si promite sa nu stati pe loc nici macar o secunda!
Kodeera este numele celui mai nou proiect Live Techno din Romania si va spunem cu mana pe inima ca ne-am indragostit si o s-o faceti si voi. Vorbim despre 3 oameni cu un background muzical vast, care va vor arata o alta varianta de techno live. Nu va dam mai multe detalii, dar va spunem ca nu trebuie sa-i ratati!
BU GO este artistul ce va deschide seara si va va ajuta sa intrati in atmosfera WWT. Totodata pe 28 isi face si intrarea oficiala in familia Main Sounds asa ca trebuie sa-l primim cu bratele deschise.
Pe 28 Octombrie, ora 23:00, va dam intalnire intr-o locatie in care ne-am simtit bine de fiecare data, World Trade Center, la WE WANT TECHNO #8.

✖ Marc Houle live ✖
✖ Sasha Carassi ✖
✖ Mircea Ivan ✖
✖ Kodeera ✖
✖ BU GO ✖

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

✖ BILETE ✖

Pre-sale: 25 lei (numar limitat)
http://www.livetickets.ro/we-want-techno-8-at-wtc
@ the door: 30 lei > 40 lei

Guestlist valabil pana la ora 00:30!

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

Start: 23:00
Locatie: World Trade Center Bucharest
Adresa: Piata Montreal nr. 10

✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

Info : 0773 73 89 78 Ionut
INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA

  • CATEGORY